Supplerende teknikker og redskaber

Activator:

Activatoren muliggør, at man nemmere og hurtigere kan afhjælpe låsninger og skævheder i ryghvirvler, lændehvirvler, SI-led mm.
Activatoren kan desuden finde og løsne de såkaldte “neurologiske låsninger”, som er så små, at de ikke kan mærkes med fingrene, men kan give hesten store problemer.

Lyden af Acivatoren kan være skræmmende for nogle heste og her vil jeg naturligvis ikke benytte mig af værktøjet.

Laserterapi:

Alle hesteterapeuter er også uddannet i brug af laserterapi, men ikke alle terapeuter har laserudstyr til rådighed. Laserterapi er en meget effektiv terapiform, som virker smerte- og inflammationsdæmpende.
Laserterapi virker ved at sende en speciel type lys ind i cellerne. Når laser-lyset rammer de celler, som ikke arbejder optimalt, optimerer kroppen dens egen udrensnings- og ophelingsproces.

Kaiser Dyreterapi benytter sig at en 1500 Powerlaser fra Powermedic

Blødvævsmobilisering: 

Jeg arbejder med fasciarelationer på tværs af kroppen. Fasciarelationer  kan medføre andre udfordringer på helt andre lokationer end der hvor de “viser sig”.

Jeg arbejder her med:
Evaluering af fascielle dysfunktioner
Mobilisering af fascia
Evaluering af blødvæv i relation til:
Atlas
Skulder
Knæ
Columna
Has
Forknæ
Teknikker til blødvævsafspænding

Her benytter jeg mig af reskaberne:

FascialEdge: Den hjælper med at afspænde både overfladisk og dyb fascia

Gua Sha sten: Benyttes til at desensibilisere nerverne i huden, så jeg kan få lov at arbejde i et belastet område, hvor hesten måske ikke vil give lov til det pga. smerte.